Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκαν την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

 

Το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό παραδόθηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού στις 21 Μαρτίου 2024. Λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν το υλικό, εισηγήθηκαν την έναρξη ποινικής διερεύνησης από την Αστυνομία, προς εξέταση του ενδεχομένου πιθανής διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΑΛΟΣ στην Κολομβία με Χάμες Ροντρίγκες: Σνόμπαρε την κόρη του προέδρου της χώρας!

ΣΑΛΟΣ στην Κολομβία με Χάμες Ροντρίγκες: Σνόμπαρε την κόρη του προέδρου της χώρας!

Μια υποτιμητική συμπεριφορά του Χάμες Ροντρίγκες προς την κόρη του προέδρου της Κολομβίας δημιούργησε σάλο στη χώρα κι όλοι «κράζουν» τον διεθνή μεσοεπιθετικό, πρώην των Ολυμπιακού, Ρεάλ Μαδρίτης.