Απίστευτοι φίλοι της Άρσεναλ «τρόλαραν» τον Κέιν: «Ο Τσάκα είναι στην κορυφή της Bundesliga»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτοι φίλοι της Άρσεναλ «τρόλαραν» τον Κέιν: «Ο Τσάκα είναι στην κορυφή της Bundesliga»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι της Άρσεναλ δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν τον Χάρι Κέιν τραγουδώντας μπροστά του σύνθημα για τον Γκράνιτ Τσάκα και το διαφαινόμενο πρωτάθλημα της Λεβερκούζεν.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να «πλήγωσε» την Άρσεναλ όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει από τα χρόνια του στην Premier League, το γκολ του όμως δεν συνδυάστηκε με νίκη της Μπάγερν στον πρώτο αγώνα των «8» του Champions League.

Η πρόκριση θα κριθεί στη Γερμανία και όσοι φίλοι των «κανονιέρηδων» παρέμειναν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα άρπαξαν την ευκαιρία για να πικάρουν τον πρώην αρχηγό της Τότεναμ.

«Ο Γκράνιτ Τσάκα είναι στην κορυφή της Bundesliga» τραγουδούσαν όσο ο Κέιν έκανε δηλώσεις στον Ρίο Φέρντιναντ, θέλοντας προφανώς να τον «τρολάρουν» για το γεγονός ότι ο πιο εφικτός τίτλος που θα μπορούσε να κατακτήσει φέτος πάει προς Λεβερκούζεν και τον Ελβετό, πρώην παίκτη των Λονδρέζων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η παρακάμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (BINTEO)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η παρακάμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (BINTEO)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στον οποίο οι "πράσινοι" δέχθηκαν την ήττα με 2-0.