Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωστοποίησαν πως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα δεν θα υπάρχουν σημαίες στο Kop ως αντίδραση στην αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως καταλαβαίνει τη στάση τους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να δώσει ένα πολύ σημαντικό ματς το βράδυ της Πέμπτης (11/04, 22:00) υποδεχόμενη την Αταλάντα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Europa League, με το "Άνφιλντ" να είναι κατάμεστο αλλά να έχει μία βασική διαφορά σε σχέση με τη συντριπτική πλειονότητα των εντός έδρας αγώνων των ρεντς.
Αυτή έχει να κάνει με την απουσία σημαιών από το πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς (Kop), με τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να προχωρούν σε αυτή την κίνηση ως αντίδραση στην ανακοίνωση της διοίκησης για 2% αύξηση στις τιμές για τους κατόχους των διαρκείας, τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (10/04), με τον Γερμανό να δηλώνει ξεκάθαρα πως καταλαβαίνει τη στάση των οπαδών:
"Το ότι δεν θα υπάρχουν σημαίες είναι ένα ζήτημα, είναι πάντως καλό που θα υπάρχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πάντως τις ανησυχίες που υπάρχουν. Δεν γνώριζα για το θέμα μέχρι τη συνέντευξη Τύπου.
Είναι προφανές πως θέλουμε τον κόσμο στο στάδιο και θέλουμε το γήπεδο να είναι προσιτό για όλους. Είμαστε ένας αυτοσυντηρούμενος σύλλογος, για όσο είμαι εδώ μπορώ να πω ότι κάθε λίρα που βγάζουμε πηγαίνει απευθείας στο ποδόσφαιρο,
Δεν είναι πεταμένα λεφτά, υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα που κάνει ο σύλλογος όπως έργο προς την κοινωνία, αλλά καταλαβαίνω 100% από που προέρχονται οι οπαδοί.
Είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση. Ίσως ξεκινήσουν με μία διαμαρτυρία και έπειτα υπάρχουν συζητήσεις. Θα ήταν πάντως χειρότερο αν υπήρχαν εκεί οι σημαίες και ουδείς άλλος.
Μεταξύ των δύο σφυριγμάτων θα πρέπει απλά να είμαστε Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.
Πηγή: sport24.gr
Ολοκληρώθηκε απόψε η Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας με συμμετοχή πέραν των 100 μελών, όπου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Πάρη Ανδρέου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 09:16
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ αντιμετωπίζουν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπόντο/Γλιμτ στους επαναληπτικούς για τα ημιτελικά του Europa League και θέλουν να κλειδώσουν τον αγγλικό εμφύλιο στον τελικό.
02/05 @ 00:18
Κάνει ήδη όνειρα για τον μεγάλο τελικό η Τότεναμ, μετά την επίδειξη δύναμης που πραγματοποίησε απέναντι στη Μπόντο/Γκλιμτ και με το 3-1 έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης
02/05 @ 00:10
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε... αέρα από το Μπιλμπάο, νίκησε 3-0 την Αθλέτικ και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Europa League
01/05 @ 23:21
Η Τότεναμ δείχνει στη Μπόντο/Γκλιμτ ποιος είναι το αφεντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο Τζέιμς Μάντισον με υπέροχη προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
01/05 @ 22:55
Εφιαλτικά έχει κυλήσει το πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να χάνουν 3-0 και να μένουν με δέκα παίκτες...
18/04 @ 01:05
Μυθική πρόκριση για την Μπόντο/Γκλιμτ, που ηττήθηκε 3-1 από τη Λάτσιο στην παράταση αλλά επικράτησε 3-2 στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.
BEST OF THEMASPORTS