ΦΕΒΡΑΡΗΣ-ΜΑΡΤΗΣ

ΦΕΒΡΑΡΗΣ-ΜΑΡΤΗΣ

Τον Φεβρουάριο η Ομόνοια μάζεψε 13 βαθμούς, 1 περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ, 3 από την ΑΕΚ και 4 από τον Άρη.

Για να μπορέσουν οι πράσινοι να πλασαριστούν πιο κοντά στην τριάδα θα χρειαστεί να φτάσουν τους 9 βαθμούς τον Μάρτιο νικώντας την Πάφο και από εκεί και πέρα να συνεχίσουν με καλύτερα αποτελέσματα από τους αντιπάλους της και τον Απρίλιο.

Εξαιρετικά δύσκολο έργο για την Ομόνοια που καλείται αρχικά να αξιοποιήσει την έδρα της στα επομενα δύο ματς (με Πάφο και Άρη) για να είναι σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Μέσα σε δύο χρόνια ο Ρόδρι έχει γράψει ένα νέο κεφάλαιο την ιστορία της «Φούρια Ρόχα». Ο αρχηγός της Ισπανίας ηγήθηκε της χώρας του στην πορεία της προς την κορυφή της Ευρώπης αλλά και σε αυτήν του κόσμου, ως ο πολυτιμότερος παίκτης της, βάζοντας πλώρη για την επανάληψη της… τριλογίας, της προηγούμενης «χρυσής» γενιάς των Ίβηρων.