Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην Κύπρο και τη Σερβία, ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας, Ιωάννης Πίττας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήμασταν λίγο μουδιασμένοι, δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε λίγο άτυχοι θεωρώ που δεν σκοράραμε. Τουλάχιστον δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είχαμε σημάδια προόδου, πάθους και ενέργειας, τα οποία δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό είναι που θέλει και ο κόσμος για να αγκαλιάσουμε όλοι την Εθνική και να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Είναι κρίμα γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας, αδικούμε τον τόπο μας. Είναι κρίμα για όλους μας».

Για το αν μπορεί αυτή η Εθνική να πάρει ψυχολογία και να χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση: «Σίγουρα είναι από τις εμφανίσεις που μπορείς να χτίσεις ψυχολογία. Θα ήταν ακόμα καλύτερο αν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι όμως. Αλλά με την εμφάνιση αυτή, με μια ομάδα που είναι ήδη προκριμένη στα τελικά του EURO, θεωρώ ότι θα δώσει μια ώθηση. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και να μην μείνουμε σε αυτή την εμφάνιση».

Για το γεγονός ότι οι Σέρβοι φίλαθλοι ήταν περισσότεροι από τους Κύπριους στις εξέδρες: «Σίγουρα όπως είπαμε πολλές φορές δεν έχουμε έδρα, προς το παρόν τουλάχιστον. Πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι για να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Νομίζω ότι αυτό το κάτι ξεκίνησε σήμερα. Σίγουρα όμως, τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO-ThemaSports
26/04 @ 20:34

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ