Γκολ και θέαμα σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι

Γκολ και θέαμα σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το 2000 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-2.

Γκολ και θέαμα προσέφεραν στις 26 Μαρτίου του 2000 στο ΟΑΚΑ των 50.000 φιλάθλων ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Έπειτα από μία χορταστική παράσταση ανάμεσα στους δύο "αιωνίους", το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2.

Νωρίς ο Ανατολάκης έκανε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους, όμως στο 16' ο Γκαλέτο έφερε το ματς στα ίσα για τους πρασίνους. Στο 80' ο Λυμπερόπουλος σημείωσε το 1-2 για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Αλεξανδρής σημείωσε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι αυτό μάς είχε χαρίσει και το επεισόδιο Ζάχοβιτς - Μπιγκόν μετά την αλλαγή του Σλοβένου.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

Απειλώντας μέχρι και με μποϊκοτάζ στο επόμενο Μουντιάλ, τα μέλη της UEFA μέσα στην εβδομάδα θα έχουν κρίσιμη συνάντηση για να λάβουν αποφάσεις έπειτα από τα τερτίπια του Τζιάνι Ινφαντίνο!

BEST OF THEMASPORTS