Η Λυών συνέχισε την αναρρίχηση με διπλό ανατροπής!

Η Λυών συνέχισε την αναρρίχηση με διπλό ανατροπής!

Η Λυών έκανε ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην Τουλούζ, επικράτησε δύσκολα 3-2 και με την δεύτερη σερί νίκη πλησίασε τη Ρεν στο -1 από την δέκατη θέση της Ligue 1.

Η Λιόν πήρε τη ματσάρα και επικράτησε της Τουλούζ εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Λακαζέτ, στο 33ο λεπτό του ματς.
 
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με τον Νταλίνγκα στο 53’ και έκαναν την ανατροπή έξι λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιερό.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν που χαμογέλασαν τελευταίοι, καθώς με το γκολ του Τσέρκι (77’) και του Ο’Μπράιαν (81’) κατάφεραν να φύγουν με την υπερπολύτιμη νίκη από το γήπεδο της Τουλούζ.

Κάπως έτσι η Λιόν ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 με 34 βαθμούς και η Τουλούζ έμεινε στην 11η θέση με 29 πόντους.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Παρουσίασε Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιο Αγαθοκλέους: «Έχουμε το ίδιο όραμα, να πάει η ομάδα εκεί που της αρμόζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΛ: Παρουσίασε Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιο Αγαθοκλέους: «Έχουμε το ίδιο όραμα, να πάει η ομάδα εκεί που της αρμόζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραθέτει σήμερα το πρωί (10:00) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα», ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος θα παρουσιάσει στα ΜΜΕ και στον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας, τον νέο Τεχνικό Διευθυντή, Ζοέλ Νταμάχου και τον νέο Γενικό Διευθυντή, Θύμιο Αγαθοκλέους.

BEST OF THEMASPORTS