Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν

Ετοιμάζει προσφορά για την απόκτηση του Μάρκους Ράσφορντ το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξέροντας πως ο Κίλιαν Εμπαπέ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του DiscoMirror, οι πρωταθλητές Γαλλίας ετοιμάζουν προσφορά ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να πείσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον Άγγλο επιθετικό.

 

 

Ο Ράσφορντ διανύει μία περίεργη χρονιά, με συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα, έχοντας επτά γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ligue 1: Μόνο η Οσέρ χαμογέλασε στα ματς του Σαββάτου - Πρώτη γκέλα στη σεζόν για τη Μονακό

Ligue 1: Μόνο η Οσέρ χαμογέλασε στα ματς του Σαββάτου - Πρώτη γκέλα στη σεζόν για τη Μονακό

Η Οσέρ ήταν η μοναδική ομάδα που πανηγύρισε νίκη στα πέντε παιχνίδια του αποψινού προγράμματος της Ligue 1. Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο, Μονακό.