Εννέα βαθμούς

Εννέα βαθμούς

Πολύ καλή είναι η συγκομιδή της Ομόνοιας στα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος

Από τους 42 βαθμούς που διεκδίκησε η Ομονοια μέσα στο ΓΣΠ πήρε σύνολο 32, κάτι που σημαίνει πως μόλις 9 βαθμούς έχασε στην έδρα της. 

Αν εξαιρέσουμε την απρόσμενη ισοπαλία με την ΑΕΖ και εκείνο το χορταστικό 3-3 στα άλλα ματς που έχασε βαθμούς το τριφύλλι ήταν ντέρμπι.  Ήττα από την Πάφο στα τελευταία λεπτά και ισοπαλίες με Άρη και την σημερινή αντίπαλο της ΑΕΚ.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Ομόνοια φέτος τα καταφέρνει καλά στην έδρα της.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Τυνησίας και πήρε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ στη φάση των «32» θα βρεθούν επίσης Ιαπωνία και Σουηδί, μετά από το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1!