Οι Νικς «διέλυσαν» τους Μάτζικ

Οι Νικς «διέλυσαν» τους Μάτζικ

Οι Νιου Γιορκ Νικς μετέτρεψαν σε... περίπατο το ντέρμπι με τους Ορλάντο Μάτζικ, επικρατώντας με 98-74.

Οι Νικς συνέχισαν την κυριαρχία τους και στο δεύτερο ημίχρονο, περιορίζοντας σε τεράστιο βαθμό τα επιθετικά ατού των Μάτζικ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια άνετη νίκη.

 

Ο Τζέιλεν Μπράνσον με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, έκανε δυναμικό comeback, ενώ για τους Ορλάντο Μάτζικ ξεχώρισε ο Πάολο Μπανκέρο που είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Ο Ρόδρι είναι το πρόσωπο της νέας ισπανικής «αυτοκρατορίας», που βάζει πλώρη για επανάληψη της… τριλογίας!

Μέσα σε δύο χρόνια ο Ρόδρι έχει γράψει ένα νέο κεφάλαιο την ιστορία της «Φούρια Ρόχα». Ο αρχηγός της Ισπανίας ηγήθηκε της χώρας του στην πορεία της προς την κορυφή της Ευρώπης αλλά και σε αυτήν του κόσμου, ως ο πολυτιμότερος παίκτης της, βάζοντας πλώρη για την επανάληψη της… τριλογίας, της προηγούμενης «χρυσής» γενιάς των Ίβηρων.