Οι Πέλικανς έπαιξαν με την «φωτιά» κόντρα στους Σίξερς αλλά δεν... κάηκαν!

Οι Πέλικανς έπαιξαν με την «φωτιά» κόντρα στους Σίξερς αλλά δεν... κάηκαν!

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς απώλεσαν τεράστια διαφορά κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς αλλά δεν το «πλήρωσαν» φεύγοντας από το Wells Fargo Center με το διπλό (95-103).

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι Σίξερς παρουσίασαν άλλο πρόσωπο και άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά για να φτάσουμε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση.

 

Οι 76ερς έτρεξαν επί μέρους 34-19 και στα 46'' πριν την λήξη μείωσαν στους πέντε πόντους με τρίποντο του Ντάουτιν (95-100), όμως ο Χέρμπερτ Τζόουνς απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έδωσε τέλος στο ματς.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος των Πέλικανς, ενώ για τους Σίξερς ξεχώρισε ο Τομπάιας Χάρις που είχε 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Εθνικός-ΑΕΚ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

LIVE: Εθνικός-ΑΕΚ (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Ο Εθνικός υποδέχεται την ΑΕΚ στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Themaports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.