Βγήκε το «διαζύγιο» με Χαραλάμπους - Παρελθόν και ο Πιττάκας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Βγήκε το «διαζύγιο» με Χαραλάμπους - Παρελθόν και ο Πιττάκας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για «διαζύγιο» της Καρμιώτισσας με τον Χρήστο Χαραλάμπους, αφού η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λύση της συνεργασίας της με τον Κύπριο τεχνικό, αλλά και με τον βοηθό προπονητή, Χαράλαμπο Πιττάκα.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας KARMIOTISSA F.C. ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χρίστο Χαραλάμπους. Μαζί με τον κ, Χαραλάμπους θα αποχωρήσει και ο βοηθός προπονητής κ. Χαράλαμπος Πιττάκας.

Σαν Δ.Σ. επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες στους μέχρι πρότινος προπονητές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, για την μεγάλη προσφορά, ζήλο και εργατικότητα που επέδειξαν καθ΄ όλη την διάρκεια της συνεργασία που είχαμε.

Είμαστε σίγουροι ότι με τις ποδοσφαιρικές γνώσεις που διαθέτουν σύντομα θα πάρουν καινούργιες ευκαιρίες που θα είναι καθρέφτης των γνώσεων και του χαρακτήρα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιθανό διαζύγιο με Χαραλάμπους...

Βγαίνει το... διαζύγιο

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

52 χρόνια μετά την εισβολή: Νέα εξέλιξη για τους 37 Ελλαδίτες αγνοούμενους

52 χρόνια μετά την εισβολή: Νέα εξέλιξη για τους 37 Ελλαδίτες αγνοούμενους

Ολοκληρώθηκε η συλλογή γενετικού υλικού από τις οικογένειες 11 Ελλαδιτών αγνοουμένων, ανέφερε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Προεδρίας, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας σε συνέχεια της επίσκεψής του την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Θανάση Δαβάκη, στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, όπου συναντήθηκαν με την οικογένεια του αγνοουμένου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, Κωνσταντίνου Κέντρα.