Η Άρσεναλ πνίγει κάθε αντίπαλο με το «Arteta Ball»

Η Άρσεναλ πνίγει κάθε αντίπαλο με το «Arteta Ball»

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οι παίκτες της Άρσεναλ έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Μίκελ Αρτέτα και την εφαρμόζουν σε βαθμό που δεν αντιμετωπίζονται εντός περιοχής.

Επτά τελευταία παιχνίδια στην Premier League με 31 γκολ για την Άρσεναλ που κατέρριψε το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι με τα 28 σε ισάριθμους αγώνες τη σεζόν 2017/18. Η ομάδα του Λονδίνου τα «έσπασε» μέσα σε ενάμιση μήνα σκοράροντας πέντε γκολ plus σε τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια. Σαν να πηγαίνει πια για εκδρομή!

Ο Μίκελ Αρτέτα βλέπει επιτέλους τις ιδέες του να γίνονται πραγματικότητα. Αυτές που συνθέτουν τη δική του φιλοσοφία. Το «Arteta Ball» δεν είναι πια μία σκέψη, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό της Άρσεναλ που «τρομοκρατεί» τους αντιπάλους. Έτσι ένιωσαν οι τελευταίοι επτά αντίπαλοι που βρέθηκαν στο δρόμο των «κανονιέρηδων».



 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσκασε η «βόμβα» - ΤΕΛΟΣ από τη Λίβερπουλ ο Σλοτ - Φαβορί ο... πρώην ΑΕΚτζής Ιραόλα!

Έσκασε η «βόμβα» - ΤΕΛΟΣ από τη Λίβερπουλ ο Σλοτ - Φαβορί ο... πρώην ΑΕΚτζής Ιραόλα!

Επίσημο το τέλος της Λίβερπουλ με τον Άρνε Σλοτ, υπέροχη ανακοίνωση από πλευράς «κόκκινων», που δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται πλήρως τη δουλειά και την προσφορά του. Έτοιμος να πει «ναι» ο Ιραόλα, που σύμφωνα με το Sky Sports, θέλει πολύ να εργαστεί στο «Άνφιλντ»!