Αποκαθίστανται τα προβλήματα σε Facebook και Messenger το απόγευμα της Τρίτης μετά το παγκόσμιο black out, ενώ ακόμα υπάρχουν προβλήματα στην ανανέωση της ροής του Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν λίγο νωρίτερα όλες οι πλατφόρμες της Meta, Facebook, Instagram, Threads και Messenger, με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σύνδεσης στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα όσοι ήταν συνδεδεμένοι στο Facebook τη στιγμή που παρατηρήθηκε το πρόβλημα «πετάχτηκαν» έξω από τους λογαριασμούς τους και δεν μπορούν να κάνουν sign in. Την ίδια ώρα οι χρήστες του Instagram αντιμετωπίζουν προβλήματα ανανέωσης στο timeline.

Μάλιστα, η DailyMail επικαλούμενη πηγή μέσα στο Facebook, μετέδωσε πως τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας ήταν επίσης εκτός λειτουργίας, γεγονός που μπορεί να οδήγησε στη διακοπή λειτουργίας της Τρίτης.

Το DownDetector, το οποίο παρακολουθεί τις online διακοπές, δείχνει ότι πάνω από 200.000 Αμερικανοί έχουν προβλήματα με το Facebook, αλλά πάνω από 30.000 ανέφεραν το ίδιο με το Instagram - το Messenger έχει λίγο πάνω από 8.000. Παγκοσμίως, οι αναφορές ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Πάντως, επισήμως το Facebook δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση. 

Το facebook ειδοποίησε τους χρήστες πως «θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Το WhatsApp, το οποίο ανήκει επίσης στη Meta, φάνηκε να λειτουργεί κανονικά.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται-ThemaSports
18/04 @ 09:46

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται

Τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγιστάνα με τη χρυσή καρδιά. Ο λόγος για τον Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, ξεδιπλώνει τις σελίδες του βιβλίου της συναρπαστικής ζωής του.

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία-ThemaSports
14/04 @ 01:00

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Λεπτό προς λεπτό

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές-ThemaSports
28/03 @ 15:17

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Αυξήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών έρχονται σύντομα αφού εντός λίγων ημερών θα καταργηθεί η μείωση στον φόρο κατανάλωσης.

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας-ThemaSports
28/03 @ 13:36

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο-ThemaSports
23/03 @ 16:38

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο

Κάθε πόνος στο γόνατο δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα και καλό είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»-ThemaSports
22/03 @ 10:40

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»

Ο κάθε χριστιανός νοιώθει λύπη , πόνο και απογοήτευση, ακούοντας και διαβάζοντας για τα γεγονότα στην μονή του Αγίου Αββακούμ. Ο κάθε πολίτης, ο κάθε χριστιανός νοιώθει ντροπή για όσα προκλητικά γίνονται στην χριστιανική αυτή μονή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ