Η Άρσεναλ πνίγει κάθε αντίπαλο με το «Arteta Ball»

Η Άρσεναλ πνίγει κάθε αντίπαλο με το «Arteta Ball»

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οι παίκτες της Άρσεναλ έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Μίκελ Αρτέτα και την εφαρμόζουν σε βαθμό που δεν αντιμετωπίζονται εντός περιοχής.

Επτά τελευταία παιχνίδια στην Premier League με 31 γκολ για την Άρσεναλ που κατέρριψε το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι με τα 28 σε ισάριθμους αγώνες τη σεζόν 2017/18. Η ομάδα του Λονδίνου τα «έσπασε» μέσα σε ενάμιση μήνα σκοράροντας πέντε γκολ plus σε τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια. Σαν να πηγαίνει πια για εκδρομή!

Ο Μίκελ Αρτέτα βλέπει επιτέλους τις ιδέες του να γίνονται πραγματικότητα. Αυτές που συνθέτουν τη δική του φιλοσοφία. Το «Arteta Ball» δεν είναι πια μία σκέψη, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό της Άρσεναλ που «τρομοκρατεί» τους αντιπάλους. Έτσι ένιωσαν οι τελευταίοι επτά αντίπαλοι που βρέθηκαν στο δρόμο των «κανονιέρηδων».



 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έλληνας τερματοφύλακας σε TOP-10, με τις περισσότερους αποκρούσεις πέναλτι στο 2025!

Έλληνας τερματοφύλακας σε TOP-10, με τις περισσότερους αποκρούσεις πέναλτι στο 2025!

Το 2025 τελείωσε και ένας Έλληνας τερματοφύλακας μπόρεσε να βρεθεί σε μία ιδιαίτερα τιμητική λίστα, χάρη στα όσα έκανε στις εκτελέσεις πέναλτι!