Ολοταχώς για sold out και… καμίνι το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ!

Ολοταχώς για sold out και… καμίνι το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ!

Ολοταχώς για sold out το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ, με τους Κροάτες να ανακοινώνουν πως τα εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα του ''Maksimir'' έχουν ήδη εξαφανιστεί!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι ''Maksimir'' την Πέμπτη (07/03, 22:00), για την πρώτη αναμέτρηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa Conference League!

Το παιχνίδι πάει ολοταχώς για sold out, με τους Κροάτες να ανακοινώνουν σήμερα πως τα εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα του γηπέδου έχουν ήδη εξαφανιστεί. Στις τάξεις της κροατικής ομάδας υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση, καλώντας τους φίλους της ομάδας να εξασφαλίσουν γρήγορα ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Θυμίζουμε, τα δύο παιχνίδια σε Ζάγκρεμπ και Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν παρουσία μόνο των γηπεδούχων οπαδών.

 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Η επίσημη αντίδραση για τα σενάρια από Ελλάδα για Ηλία Χαραλάμπους

ΑΠΟΕΛ: Η επίσημη αντίδραση για τα σενάρια από Ελλάδα για Ηλία Χαραλάμπους

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ρωτήθηκε και για τα σενάρια από Ελλάδα, για επαφές με τον Ηλία Χαραλάμπους που κατέληξαν σε «ναυάγιο».

BEST OF THEMASPORTS