Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ισόπαλο μας με την ΑΕΚ: «Θέλαμε τη νίκη καθώς το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την Πάφο αύξησε τη διαφορά. Δεν τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ μετά την τελευταία της νίκη επί της Πάφου, ήταν μόλις στον ένα βαθμό πίσω από εμάς. Το θετικό για εμάς, είναι ότι καταφέραμε να μην χάσουμε και να διατηρηθούμε στην δεύτερη θέση. Έχουμε το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και θα επιχειρήσουμε να το κερδίσουμε. Αν πάρουμε τη νίκη θα μειώσουμε στο -3 και θα μπούμε ξανά στο κόλπο του τίτλου».

Για την εικόνα της ομάδας: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί. Στο δεύτερο η ομάδα ήταν καλύτερη και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Θα μπορούσαμε λίγο μετά το γκολ μας να σκοράρουμε και να προηγηθούμε. Το 1-1 δεν είναι σίγουρα το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον απόηχο του αγώνα και τα όσα διαδραματίστηκαν: «Ο Κώστας ο Παπαδόπουλος τα είπε όπως έγιναν. Έδωσε και τις απαντήσεις στις κατηγορίες που δεχθήκαμε από την ΑΕΚ. Θέλω να σημειώσω δύο πράγματα. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν αναγκαστήκαμε ποτέ να εκδώσουμε κάποια ανακοίνωση και να καταδικάσουμε συμπεριφορές. Για να αναγκαστούμε να το κάνουμε, έγιναν πράγματα που μας απογοήτευσαν και αναγκαστήκαμε να το κάνουμε. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι η ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναδείξει ένα βλέμμα του Κώστα Παπαδοπούλου στην κερκίδα, σαν ένα μείζον πρόβλημα και μια μεγάλη πρόκληση. Και να χαμογέλασε που δεν έγινε, στάθηκαν σε αυτό και δεν στάθηκαν στα αίσχη που έγιναν στα αποδυτήρια. Και αφού η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δημοσιοποίησε ένα βίντεο έξω από τα αποδυτήρια, ας το κάνουν και τώρα. Να δημοσιοποιήσουν το βίντεο με ήχο έξω από τα αποδυτήρια. Εκεί δεν θα χρειαστεί ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο Κώστας να πούμε το οτιδήποτε. Αν έχουν το θάρρος ας το κάνουν και θα δούμε ποιοι βρίζανε και ποιοι σπρώχνανε».

Για το πρωτάθλημα και την Ομόνοια που πλησιάζει: «Εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες όλων εμάς η Ομόνοια. Είναι κοντινές οι αποστάσεις. Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Όλα είναι παιχνίδι 6 βαθμών. Υπάρχουν ακόμα 8 παιχνίδια και εμείς θα κυνηγήσουμε όλους τους βαθμούς».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο ήττας. Είναι μικρές οι διαφορές. Αν κερδίσουμε πάμε στο -3 και αν χάσουμε πάμε στο -9. Μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα παιχνίδι όλα τα δεδομένα. Θα μετρήσει η αντοχή και το βάθος που έχει η κάθε ομάδα».

Για τους Κακόριν και Μαγιαμπέλα: «Ήταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Έμειναν εκτός αποστολής. Σήμερα υπάρχει ρεπό και ας ελπίσουμε την Κυριακή να είναι διαθέσιμοι. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό αλλά κάποτε υπάρχουν και επιπόλαιοι τραυματισμοί. Θα δοκιμάσουν αύριο να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν Μπρόρσον και Μοντνόρ. Μποακί και Στρούσκι παραμένουν εκτός».

Για τις φωνές της ΑΕΚ ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Μουσούντα: «Δεν σχολιάζουμε ποτέ τη διαιτησία. Ακόμα και σε παιχνίδια που αδικηθήκαμε, δεν το κάναμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ