Νίκησε την Μπενφίκα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό η Σπόρτινγκ!

Νίκησε την Μπενφίκα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό η Σπόρτινγκ!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβλήθηκε 2-1 της Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας πήρε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που επιβλήθηκε 2-1 της Μπενφίκα εντός έδρας στο πρώτο ματς για την ημιτελική φάση του θεσμού.

Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ με τον Πότε στο 9ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γκιόκερες στο 54’, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με γκολ του Άουρσνες στο 68’.

Ακολούθησε... θρίλερ, με τα γκολ των Ντι Μαρία και Νούνο Σάντος να ακυρώνονται και εντέλει το 2-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως στο άλλο ζευγάρι της τετράδας, η Πόρτο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γκιμαράες.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τρεις πυρκαγιές σήμαναν συναγερμό στη Λευκωσία – Μαύρος καπνός ορατός από πολλές περιοχές

Τρεις πυρκαγιές σήμαναν συναγερμό στη Λευκωσία – Μαύρος καπνός ορατός από πολλές περιοχές

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι δυνάμεις πυρόσβεσης, έπειτα από την εκδήλωση τριών πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας. Οι δύο ξέσπασαν κοντά στις κοινότητες Μενοίκου και Εργατών, ενώ η τρίτη εκδηλώθηκε στην κατεχόμενη περιοχή του Γερόλακκου, προκαλώντας έντονο μαύρο καπνό που ήταν ορατός από διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.