Περίπατος των Μπακς στη Σάρλοτ με double double του Αντετοκούνμπο

Περίπατος των Μπακς στη Σάρλοτ με double double του Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας σούπερ σταρ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για ακόμη ένα ματς οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Χόρνετς με 111-99.

 

Τα «Ελάφια» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, κλείνοντας το τρίτο δωδεκάλεπτο στο +18 (74-92), επιτρέποντας στον Ντοκ Ρίβερς να περάσει την second unit στη τέταρτη περίοδο.

Για τους Σάρλοτ Χόρνετς ξεχώρισε ο Μπράντον Μίλερ που είχε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Βασίλιε Μίσιτς σε 15 λεπτά συμμετοχής κατέγραψε 2 πόντους, 1 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τζιμπούρ!

Επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τζιμπούρ!

Ο Αχαρναϊκός «τρέχει» να καλύψει το κενό στον σχεδιασμό και να προλάβει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Γ' Εθνική, μετά από 6 χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Ο Γαλλοαλγερινός πρώην επιθετικός θα κληθεί να φτιάξει το ρόστερ της ομάδας.