Η Λάρνακα το νέο εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛ

Η Λάρνακα το νέο εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας είναι το εμπόδιο που προβάλλει σήμερα (Σάββατο, 14:30), στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας, για τον ΑΠΟΕΛ στην κούρσα του για τον τίτλο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του παγκυπρίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί και θέλουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά προκειμένου να συνεχίσουν την αήττητη τους πορεία (διαιτητές: Φιλίππου, Βεντούρης). Στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», επίσης σήμερα (11:00) ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου θα υποδεκτεί τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας, με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί (διαιτητές: Αλκιβιάδης, Τετζαλίδης).

Στο τρίτο παιγνίδι της αγωνιστικής, Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου και Μέσα Γειτονιάς, θα συγκρουστούν στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού (Σάββατο, 14:00) με στόχο την τρίτη νίκη τους στο πρωτάθλημα (διαιτητές: Αλκιβιάδης, Τετζαλίδης). 

Στην Κύπρο, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής – τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕΚ Γιάννης Φράγκος, μαζί με τον ελλαδίτη διεθνή διαιτητή Μιχάλη Σκαλοχωρίτη, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες και θα πραγματοποιήσουν πρακτικές εξετάσεις στους διαιτητές.  

Ο Ν.Ο. Λεμεσού έχει ρεπό 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στη 10η θέση η Ελένα Κουλιτσένκο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στη 10η θέση η Ελένα Κουλιτσένκο

Τη 10η θέση στον τελικό του άλματος εις ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μπέρμιγχαμ κατέλαβε η Ελένα Κουλιτσένκο.