«Θα ήταν άδικο να έφευγε η Ανόρθωση με την ήττα»

«Θα ήταν άδικο να έφευγε η Ανόρθωση με την ήττα»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Νταβίντ Γκαγιέγο μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο. Δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ για να το τελωνίσουμε και καταφάγαμε να κάνουμε τον αντίπαλο μας να μην παίξει καλά.

Το πρώτο γκολ της Πάφου ήταν ατυχία. Σημαντικό ότι πίστευαν οι ποδοσφαιριστές μέχρι τέλους πράγμα που έκανε και ο κόσμος και τον ευχαριστώ».

Θα ήταν άδικο να έφευγε η Ανόρθωση με την ήττα, αν και τις περισσότερες φορές να στεκόμαστε μόνο στα αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Β' Κατηγορία: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Ακρίτας-ΑΣΙΛ

Β' Κατηγορία: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Ακρίτας-ΑΣΙΛ

Η ΚΟΠ ενημερώνει πως ο αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας μεταξύ του Ακρίτα Χλώρακας και του ΑΣΙΛ Λύσης θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο Χλώρακας και όχι στο “Στέλιος Κυριακίδης” που είχε αρχικά οριστεί.