Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρέκνταλ για το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρέκνταλ για το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό (31/01, 19:00) ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Μετά το τέλος της σημερινής (30/01) τελευταίας προπόνησης, ο Κιετίλ Ρέκνταλ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (31/01) αγώνα, για τη 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΚ.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Μάθιους, Κακουλλής, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Αμού, Προκοπίου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Freedom24 Krasava ΕΝΥ - Εθνικός Άχνας 1-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Freedom24 Krasava ΕΝΥ - Εθνικός Άχνας 1-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Freedom24 Krasava ΕΝΥ κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αμμόχωστος» με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.