Ο Γενικός Διευθυντής της Χέρενφεν εξηγεί γιατί επέλεξαν Λοΐζου

Ο Γενικός Διευθυντής της Χέρενφεν εξηγεί γιατί επέλεξαν Λοΐζου

Ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός, Λοΐζος Λοΐζου, θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν στη Χέρενφεν ως δανεικός από την Ομόνοια και μετά την ανακοίνωση του deal και από τις δύο ομάδες, ο Γενικός Διευθυντής της Χέρενφεν, Φέρι Ντε Χάαν, εξήγησε τους λόγους απέκτησαν τον νεαρό άσο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Λοΐζος είναι ένας πραγματικός ντριμπλέρ που μπορεί να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα. Ειδικά σε παιχνίδια που πρέπει να είσαι πιο δημιουργικός στην επίθεση, μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε πολύ. Με αυτόν αυξάνονται οι επιθετικές μας επιλογές».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται από τη Σικελία η κακοκαιρία «ERMINIO» - Τι φέρνει μαζί της, δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Έρχεται από τη Σικελία η κακοκαιρία «ERMINIO» - Τι φέρνει μαζί της, δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένης βροχής, ιδιαίτερα στα ορεινά.