Έκλεισε το πειθαρχικό θέμα του Ράσφορντ, επιστρέφει στις προπονήσεις!

Έκλεισε το πειθαρχικό θέμα του Ράσφορντ, επιστρέφει στις προπονήσεις!

Το θέμα με τον Μάρκους Ράσφορντ θεωρείται λήξαν και ο Άγγλος επιθετικός θα επιστρέψει στις προπονήσεις και τη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ ενόψει συνέχειας.

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν ήταν στη διάθεση του Έρικ Τεν Χαχ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νιούπορτ, καθώς δήλωσε ασθενής και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ωστόσο κάποια Μέσα δημοσίευσαν ότι ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Βόρεια Ιρλανδία την Τετάρτη και την Πέμπτη το βράδυ.

Οι κόκκινοι διάβολοι ανέφεραν ότι ο Ράσφορντ ανέλαβε την ευθύνη για τις συγκεκριμένες πράξεις, το εν λόγω ζήτημα αντιμετωπίστηκε ως πειθαρχικό παράπτωμα που πλέον θεωρείται λήξαν. Ο παίκτης θα είναι κανονικά διαθέσιμος στις προπονήσεις και τα παιχνίδια της ομάδας.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

«Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν»

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media τη μεγάλη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.