Ανόρθωση: Θέλει «διπλό»… για δώρο γενεθλίων! (Πιθανή ενδεκάδα)

Ανόρθωση: Θέλει «διπλό»… για δώρο γενεθλίων! (Πιθανή ενδεκάδα)

Η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΖ (19:00, LIVE Themasports) στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.

Η «Κυρία» θέλει μαζί με τα γενέθλια της, να πανηγυρίσει και την επιστροφή στις νίκες. Κλείνει σήμερα 113 χρόνια ζωής η ομάδα της Αμμοχώστου.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με Άρη και Δόξα, το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΖ είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τις τελευταίες ημέρες, ώστε να βγάλουν αντίδραση στον αποψινό αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καστέλ και Γκερέρο. Ούτε ο τιμωρημένος Μαρμούκ. Επιστρέφουν οι Αρμπολέδα, Τεχέρα, Ιωάννου και Περέα.

Πιθανή ενδεκάδα: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Κάργας, Μάκουν, Κορέια, Τεχέρα, Τιουνέ, Ουαρίς (Mουσόντα), Τσίκο, Φερέιρα, Γκασαμά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ηττημένος με νοκ-άουτ και με σπασμένο σαγόνι ο Τζέικ Πολ μετά τον αγώνα με τον Τζόσουα

Ηττημένος με νοκ-άουτ και με σπασμένο σαγόνι ο Τζέικ Πολ μετά τον αγώνα με τον Τζόσουα

Ο Άντονι Τζόσουα με νοκ-άουτ στον έκτο γύρο ήταν ο νικητής που πολυδιαφημισμένου αγώνα πυγμαχίας με τον Τζέικ Πολ.