"Προτάσεις από Κύπρο για Ντελγκάδο"
Όπως αναφέρει Ισπανικό μέσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπρο για τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό Χόρχε Ντελγκάδο.




Αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/01) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο 19χρονος Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, Τζούισον Μπένετ, που θα αποκτηθεί από τους «κίτρινους» ως δανεικός από την Σάντερλαντ ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς.
Στη Σάντερλαντ είναι από το 2022 και έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, τις οποίες έχει συνδυάσει με 2 γκολ και 2 ασίστ. Επιπλέον έχει 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ με την Κ21.
Φέτος, ο Μπένετ δεν είχε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, καθώς αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά συνολικά, ενώ έπαιξε και κάποια παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ζήτησε να αποχωρήσει, έστω και υπό τη μορφή δανεισμού.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις