Καρμιώτισσα-ΑΕΚ: Έσπασε το «κιτρινοπράσινο» σερί των 7 εκτός έδρας αγώνων με μηδέν παθητικό!

Καρμιώτισσα-ΑΕΚ: Έσπασε το «κιτρινοπράσινο» σερί των 7 εκτός έδρας αγώνων με μηδέν παθητικό!

Η ΑΕΚ κέρδισε απόψε την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 1-3 και πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί, όμως το γκολ που δέχθηκε, μπορεί να μην είχε κόστος, αλλά έσπασε ένα σερί επτά εκτός έδρας αγώνων, όπου η Λαρνακιώτικη ομάδα κρατούσε το μηδέν στην άμυνα!

Συγκεκριμένα, στις 22 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ ηττήθηκε από την ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος» με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και από εκεί και πέρα, είχε τα εξής αποτελέσματα μακριά από την «Αρένα»:

Πάφος FC-ΑΕΚ 0-0, Ομόνοια-ΑΕΚ 0-0, Απόλλων-ΑΕΚ 0-1, Ανόρθωση-ΑΕΚ 0-0, Εθνικός-ΑΕΚ 0-3, Οθέλλος-ΑΕΚ 0-0, Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ 0-1 και σήμερα, Καρμιώτισσα-ΑΕΚ 1-3!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η αυλαία του φετινού CEV Beach Volley Nations Cup Ανδρών ανοίγει στον Πρωταρά

Η αυλαία του φετινού CEV Beach Volley Nations Cup Ανδρών ανοίγει στον Πρωταρά

Η Προκριματική Φάση του CEV Beach Volley Nations Cup Men 2026 ξεκινά στη μαγευτική παραλία Fig Tree στον Πρωταρά της Κύπρου, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Pool B με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Πολωνίας, του Ισραήλ, της Βουλγαρίας και της διοργανώτριας Κύπρου, η οποία θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει όμιλο της διοργάνωσης για πρώτη φορά.