ΚΑΖΟ για Γουέστ Χαμ, την πέταξε εκτός Κυπέλλου η Μπρίστολ Σίτι - Νίκη-πρόκριση με ανατροπή η Λούτον

ΚΑΖΟ για Γουέστ Χαμ, την πέταξε εκτός Κυπέλλου η Μπρίστολ Σίτι - Νίκη-πρόκριση με ανατροπή η Λούτον

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 1-0 από την Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Αγγλίας.

Νωρίς έλαβε τέλος η πορεία της Γουέστ Χαμ στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας, καθώς τα «σφυριά» έπεσαν θύματα έκπληξης απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι!

Ο σύλλογος της Championship επικράτησε 1-0 εντός έδρας της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες στη ρεβάνς του 1-1 στο Λονδίνο και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει Νότιγχαμ Φόρεστ ή Μπλάκπουλ.

Το τέρμα του Κόνγουεϊ στο 3’ έκρινε το ματς, με την αποβολή του Μπενραχμά στο 51’ να διευκολύνει τη Σίτι. Βασικός για τους ηττημένους αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Νίκη-πρόκριση με ανατροπή πήρε η Λούτον, που επιβλήθηκε 2-1 της Μπόλτον εκτός έσρας, ενώ η Μπέρμιγχαμ λύγισε δύσκολα, επίσης με 2-1, τη Χαλ εντός έδρας.

Την πρόκριση πήρε και η Νιούπορτ Κάουντι, μετά το εκτός έδρας 3-1 εις βάρος της Ίστλιχ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.