Ήττα στην πρεμιέρα

Ήττα στην πρεμιέρα

Η Γουϊνέα Μπισάου ηττήθηκε με 2-0 από τη διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Μορέτο Κασάμα αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα κι έγινε αλλαγή στο 67', ενώ ο Ντάλσιο πέρασε αλλαγή στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας για τη Γουινέα Μπισάου είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα, ενώ το ματς με τη Νιγηρία θα γίνει στις 22 του μήνα.

Καλύτερο ξεκίνημα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Ακτή Ελεφαντοστού! Η ομάδα του Ζαν-Λουί Γκασέτ επικράτησε με 2-0 της Γουϊνέας Μπισάου και έκανε ιδανική πρεμιέρα ως διοργανώτρια, βάζοντας από νωρίς βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Φοφανά μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να απειλεί την αντίπαλη εστία. Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ακτή Ελεφαντοστού συνεχίζοντας να έχει το πάνω χέρι.

 



 



Ο Κράσο στο 58’ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με την Γουϊνέα Μπισάου να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις και να μην απειλεί ουσιαστικά. Κάπως έτσι, το σκορ παρέμεινε έτσι ως το φινάλε, με την Ακτή Ελεφαντοστού να μπαίνει με το δεξί στη διοργάνωση!

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τότι: Οι δύο ομάδες που του έκαναν πρόταση να παίξει στην Serie A στα 48 του χρόνια και ο λόγος που τις απέρριψε

Τότι: Οι δύο ομάδες που του έκαναν πρόταση να παίξει στην Serie A στα 48 του χρόνια και ο λόγος που τις απέρριψε

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε στο πλαίσιο αυτοβιογραφικού του βιβλίου πως είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Serie A ως ποδοσφαιριστής και να ξαναπαίξει μπάλα στα 48 του χρόνια είτε με την Τζένοα είτε με την Κόμο αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Πώς εξήγησε την αρνητική απάντηση που έδωσε στις δύο ομάδες.