Η... αντίδραση θέλει διάρκεια

Η... αντίδραση θέλει διάρκεια

Η Ομόνοια αντέδρασε μετά την βαριά ήττα στο αιώνιο ντέρμπι και ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος, όμως θα χρειαστεί συνέπεια στα αποτελέσματα για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι καλούνται να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμα χωρίς τον Σεμέδο ο οποίος θα απουσιάζει για το Κόπα Άφρικα όπως και οι Κασάμα, Ουζόχο αλλά και του Καρίμ ο οποίος θα είναι στο Ασιατικό Κύπελλο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αντιμετωπίζει τον Άρη στην Λεμεσό, σε ένα ματς... σκέτη πρόκληση, καθώς θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που δεν έχει νικήσει κόντρα στον πρωταθλητή που μετά τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα επιδιώξει να ανταπτύξει ταχύτητα με στόχο να ανέβει στη βαθμολογία και να αφήσει πίσω την Ομόνοια.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η διαχείριση ενόψει ΑΠΟΕΛ και ο κεφάτος Μάρκοβιτς

Η διαχείριση ενόψει ΑΠΟΕΛ και ο κεφάτος Μάρκοβιτς

Καμία ήττα δεν την «εισπράττουν» με ικανοποίηση στον Απόλλωνα, έστω κι αν το ευρωπαικό εισιτήριο (μέσω πρωταθλήματος) είναι σχεδόν κλειδωμένο.

BEST OF THEMASPORTS