Αυξάνονται τα... σενάρια, δείχνει πιο δυνατός!

Αυξάνονται τα... σενάρια, δείχνει πιο δυνατός!

Κόντρα στον Απόλλωνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως άφησε πίσω το κακό α' ημίχρονο, αντέδρασε και... απέδρασε με το βαθμό.

Ήταν ένα σενάριο που πρώτη φορά είδαμε στην φετινή σεζόν και δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο δυνατός συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Με σημαντικότατες απουσίες οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν ουσιαστικά το πλάνο τους στο... β΄ημίχρονο και στο φινάλε πήραν το ελάχιστο δυνατό.

Μετά τις νίκες με ΑΕΖ, Πάφο και Ομόνοια, η ομάδα της πρωτεύουσας φρέναρε στην Λεμεσό, διατηρήθηκε στην κορυφή κι έχει την ευκαιρία να... διώξει την Ανόρθωση στο -5 επιστρέφοντας στις νίκες το ερχόμενο Σάββατο (6/01, 17:00).

Τον Ιανουάριο ο ΑΠΟΕΛ πέραν του μονού αγώνα στο κύπελλο κόντρα στην Νέα Σσαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (Τρίτη, 16/01, 19:00), έχει να δώσει τα ματς με Εθνικό εκτός (Παρασκευή, 12/01, 19:00), Οθέλλο εντός(Κυριακή, 21/01, 16:00), Νέα Σαλαμίνα εκτός (Παρασκευή, 26/01, 19:00), Καρμιώτισσα εντός (Τρίτη, 30/01, 19:00), πριν φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (Δευτέρα, 05/02, 19:00). Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τα ματς κόντρα σε ΑΕΛ εκτός, Άρη εντός, Δόξα εκτός.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σε ουδέτερο η ρεβάνς Μπεϊτάρ-ΑΕΚ - Δείτε σε ποια χώρα θα ταξιδέψει η Κυπριακή ομάδα

Σε ουδέτερο η ρεβάνς Μπεϊτάρ-ΑΕΚ - Δείτε σε ποια χώρα θα ταξιδέψει η Κυπριακή ομάδα

Δεν στάθηκε τυχερή η ΑΕΚ στη σημερινή κλήρωση για τον Β' προκριματικό του Conference League, αφού βρέθηκε στο δρόμο της ίσως η πιο δύσκολη - θεωρητικά πάντα - από τις υποψήφιες αντιπάλους που έγιναν γνωστές από την προκλήρωση που έκανε το πρωί η UEFA.