Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Θα είναι παράνοια (το ΟΑΚΑ)»

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Θα είναι παράνοια (το ΟΑΚΑ)»

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για τα έργα που γίνονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Το δικό του μήνυμα στον δημοφιλή τραγουδιστή Νίνο, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Σε αυτή, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR λέει στον καλό του φίλο πως «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα», αφού τα έργα που γίνονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχουν σχεδιαστεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως στο τέλος θα είναι «μια παράνοια» που θα ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό φίλο της ομάδας.

«Φίλε Νίνο, όντως, ήταν ωραία χθες στο γήπεδο, και εγώ που το είδα από την τηλεόραση. Αλλά ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Τρία χρόνια στο Σούνιο, σαν τα… λέγκο έχει σχεδιαστεί όλο αυτό το πράγμα. Και δεν έχεις δει ακόμα τίποτα. Στο τέλος θα είναι μία… παράνοια γιατί θα το πάω μέχρι τέλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία.