Ο Ντόντσιτς πέτυχε... 50 πόντους (!), ξεπέρασε τους 10.000 στο NBA και έδωσε τη νίκη στους Μάβερικς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Ντόντσιτς πέτυχε... 50 πόντους (!), ξεπέρασε τους 10.000 στο NBA και έδωσε τη νίκη στους Μάβερικς (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Λούκα Ντόντσιτς χρειαζόταν 11 πόντους για να ξεπεράσει τους 10.000 στο NBΑ, πέτυχε 50 (!) και πρωταγωνίστησε στη νίκη (128-114) των Μάβερικς επί των Σανς μέσα στο Φοίνιξ.

Μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις στο NBA πραγματοποίησε τα ξημερώματα ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος έγραψε ιστορία στη νίκη (128-114) των Μάβερικς επί των Σανς μέσα στο Φοίνιξ.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήθελε 11 πόντους για να σπάσει το φράγμα των 10.000 πόντων στην άλλη του Ατλακτικού και το πέτυχε με ένα τρίποντο στην 1η περίοδο της αναμέτρησης.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί και ο διεθνής γκαρντ έκανε ένα μεγάλο double-double, πετυχαίονοντας 50 πόντους και είχε 14 ριμπάουντ (σε 43:31 λεπτά συμμετοχής), οδηγώντας το Ντάλας στη δύσκολη νίκη επί των «ήλιων».

Από εκεί και πέρα, ο Ντέρικ Τζόουνς σκόραρε 23 πόντους, ενώ ο Ντέρεκ Λάιβλι ήταν επίσης «διπλός» με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Χάρνταγουεϊ να προσθέτει άλλους 18 πόντους.

Για τους Σανς, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Γκρέισον Άλεν με 32 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε double-double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Τσιμέζιε Μετού σκόραρε 23 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA:

Νικς-Μπακς 129-122

Νάγκετς-Γουόριορς 120-114

Λέικερς-Σέλτικς 115-126

Χιτ-Σίξερς 119-113

Σανς-Μάβερικς Σε εξέλιξη

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να το δει θετικά για το... +4

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να το δει θετικά για το... +4

Η Ανόρθωση πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Πάφο και κοιτάζει τη συνέχεια έχοντας το αβαντάζ στην προσπάθεια άμεσης περαιτέρω απομάκρυνσης από την επικίνδυνη ζώνη.