«Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!
Ήττα-σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχασε με 1-0 από την Παρί FC και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Γαλλίας.




Το πιο ευχάριστο νέο των τελευταίων ωρών, έγκειται δεδομένα στο γεγονός πως ο αρχηγός της Λούτον, ο Τομ Λόκιερ, είναι καλά και βρίσκεται στο νοσοκομείο, δίπλα στην οικογένειά του, αντιλαμβανόμενος πλήρως τι συνέβη στο ματς με την Μπόρνμουθ.
Από εκεί και πέρα, άπαντες ρωτούν, τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό της υπόθεσης, με το ματς να έχει διακοπεί στο 62ο λεπτό. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η συνάντηση φημολογείται πως θα ξεκινήσει από την αρχή, με τους δύο συλλόγους να μοιάζουν σύμφωνοι σε αυτό, δίχως να έχει οριστεί ημερομηνία!
Την ίδια άποψη συμμερίζονται και οι φίλοι των δύο ομάδων, οι οποίοι αναμένεται πλέον, να έχουν εξαιρετική σχέση. Ήταν υπέροχη η κίνηση των φίλων της Μπόρνμουθ, να φωνάξουν το όνομα του Λόκιερ, για όσο βρισκόταν στο έδαφος, και για να τους ευχαριστήσουν, αυτοί της Λούτον, κρέμασαν ένα πανό έξω από το «Βιτάλιτι», αναδεικνύοντας αυτή την κίνηση!
England365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις