Βγάζει στο «σφυρί» τα δίχτυα και το σημαιάκι του κόρνερ από την πεντάρα κόντρα στην Σαχτάρ η Πόρτο!

Βγάζει στο «σφυρί» τα δίχτυα και το σημαιάκι του κόρνερ από την πεντάρα κόντρα στην Σαχτάρ η Πόρτο!

Η Πόρτο, λίγες ημέρες μετά το 5-3 επί της Σαχτάρ για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League, αποφάσισε να βγάλει «σφυρί» τα δίχτυα και το σημαιάκι του κόρνερ του συγκεκριμένου ματς!

Η φάση των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2023/24 ολοκληρώθηκε και επίσημα ήταν η τελευταία στην ιστορία του θεσμού!

Ανάμεσα στις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στη επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ήταν και η Πόρτο, η οποία επικράτησε στο «Ντραγκάο» με σκορ 5-3 της Σαχτάρ εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο από τα δυο που είχαν απομείνει.

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά το ματς, η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου, πήρε μια εξαιρετική πρωτοβουλία! Συγκεκριμένα, αποφάσισε να να βγάλει «σφυρί» τα δίχτυα και το σημαιάκι του κόρνερ του συγκεκριμένου ματς, λόγω του ιστορικού υπόβαθρου που έχει για την ίδια, αλλά και για το Champions League, το συγκεκριμένο ματς.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες οι τιμές είναι «τσουχτερές» με τα δίχτυα να κοστίζουν 990 ευρώ, την στιγμή που τα σημαιάκια, είναι στα 382,50 ευρώ!

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.