Ο Πέπε... ξεπέρασε τον εαυτό του και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο Champions League!

Ο Πέπε... ξεπέρασε τον εαυτό του και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο Champions League!

Την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Πόρτο, η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3 της Σαχτάρ στο «Ντραγκάο»!

Παιχνίδι ιστορικό και για τον ίδιο τον αρχηγό των Πορτογάλων, Πέπε, καθώς, έγραψε εκ νέου ιστορία στον θεσμό με το γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό για το 4-2!

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αμυντικός κατέρριψε το δικό του ρεκόρ που κατείχε ως ο γηραιότερος σκόρερ στη διοργάνωση, καθώς απόψε σκόραρε σε ηλικία σε ηλικία 40 ετών και 290 ημερών!

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE η συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα Κύπρος-Λετονία

LIVE η συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα Κύπρος-Λετονία

Συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει στις 16:15 ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άκης Μάντζιος, ενόψει της αυριανής (05/10, 19:00) αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Λετονία, για την 4η αγωνιστική του Nations League.