Μπήκε και η Ντόρτμουντ στο... κυνήγι του Γκιρασί!

Μπήκε και η Ντόρτμουντ στο... κυνήγι του Γκιρασί!

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται να είναι αυτό του Σερχού Γκιρασί!

Ο 27χρονος επιθετικός... βγάζει μάτια με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (18 γκολ σε 14 παιχνίδια), αναγκάζοντας πολλούς κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους να στρέψουν πάνω του το βλέμμα τους.

Σύμφωνα με την γερμανική «Kicker», μία από αυτές είναι και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Γκιρασί.

ΦούλκρουγκΑλέ και Μουκοκό δεν έχουν καταφέρει να βρουν συνέπεια στην απόδοσή τους και η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς δεν πείθει στην Bundesliga, όντας 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με το πέρας 14 αγωνιστικών.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο χάρτης του Μουντιάλ 2026: Βγήκε το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών - Το πανόραμα των νοκ άουτ

Ο χάρτης του Μουντιάλ 2026: Βγήκε το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών - Το πανόραμα των νοκ άουτ

Δείτε πώς διαμορφώθηκε ο «χάρτης» του Μουντιάλ 2026 μετά την πρόκριση του Μαρόκου και της Γαλλίας στα προημιτελικά.