Τουρκία - Ερντογάν: Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον διαιτητή που δέχθηκε την επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία - Ερντογάν: Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον διαιτητή που δέχθηκε την επίθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένη είναι η Τουρκία μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά στον διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ μετά το τέλος του ματς με τη Ρίζεσπορ.

Ο διαιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κάταγμα στο ζυγωματικό, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί του και να του στέλνει τα περαστικά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται διατεθειμένος να αποβάλλει από το κόμμα του τον ισχυρό άντρα της ομάδας της Άγκυρας.

Η επίθεση έφερε την αναβολή των αγώνων της Super Lig στη γειτονική χώρα, την ώρα που ο Κοτσά αναφέρει πως δεν γρονθοκόπησε αλλά χαστούκισε τον ρέφερι, τονίζοντας παράλληλα πως «το περιστατικό προκλήθηκε από λάθος αποφάσεις του διαιτητή».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτός κάδρου ο Μιλόγεβιτς

Εκτός κάδρου ο Μιλόγεβιτς

Ύστερα από το οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Σα Πίντο, πολλοί κάνουν τον συνειρμό, ότι θα εντατικοποιηθούν οι επαφές με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.