Στο χέρι της να κλείσει το 2023 στην κορυφή!

Στο χέρι της να κλείσει το 2023 στην κορυφή!

Η Ομόνοια έκανε το 3x3 με «διπλό» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες του Άρη και της Πάφου, ανεβαίνοντας στην 2η θέση.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο σερί που τρέχει η Ομόνοια με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της, την 13η αγωνιστική κατάφερε να «κολλήσει» νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο που είχε αναλάβει ο Κύπριος τεχνικός.

Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα η Ομόνοια είχε πολύ καλή εμφάνιση, αμυντικά και επιθετικά. Ο Ουζόχο κάλυψε στον απόλυτο βαθμό την απουσία του Φαμπιάνο και οι Σεμέδο – Κούσουλος χάρισαν σπουδαίο «διπλό» στους «πράσινους».

Ενόψει της συνέχειας είναι στο χέρι της Ομόνοιας αν θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή. Ακολουθούν δύο παιχνίδια για το 2023, με ισάριθμες νίκες θα «πατήσει» κορυφή και το 2024 θα την βρει στην 1η θέση.

Αρχικά υποδέχεται την Καρμιώτισσα (16/12) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, θα είναι το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο η ομάδα των Πολεμιδιών απέδειξε ότι μπορεί να κάνει την ζημιά και δεν σηκώνει καμία υποτίμηση. Στην συνέχεια έρχεται το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (23/12), στον πρώτο γύρο πήρε τη νίκη και θέλει να το κάνει ξανά.

Έτσι με δύο νίκες η Ομόνοια θα ανέβει στους 35 βαθμούς και θα είναι σίγουρα στην κορυφή, είτε σε ισοβαθμία με τον «αιώνιο» αντίπαλο ή μόνη της.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συνέντευξη Θελάδες: «Όλοι μου είπαν τα καλύτερα για την Πάφο - Να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Θελάδες: «Όλοι μου είπαν τα καλύτερα για την Πάφο - Να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Πάφου στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο «The Blueprint Podcast» με παρουσιαστή τον Χριστόφορο Ματθαίου, παραχώρησε ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας Κύπρου, Άλμπερτ Θελάδες.