Πογκμπά: Οι δικηγόροι του θα δώσουν μάχη για να μειώσουν σε δύο χρόνια τον αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο

Πογκμπά: Οι δικηγόροι του θα δώσουν μάχη για να μειώσουν σε δύο χρόνια τον αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι δικηγόροι του Πολ Πογκμπά θα δώσουν "μάχη" στο δικαστήριο για να μειώσουν σε δύο χρόνια την ποινή αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο λόγω του ντόπινγκ.

Η Εθνική Εισαγγελία κατά του ντόπινγκ στην Ιταλία ζήτησε να επιβληθεί στον Πολ Πογκμπά ποινή τιμωρίας αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος μέσος υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ στις 20 Αυγούστου στη Ρώμη, μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι των "μπιανκονέρι" με την Ουντινέζε και βρέθηκε θετικός, ενώ στον επανέλεγχο βρέθηκε εκ νέου θετικός, με αποτέλεσμα να μείνει προσωρινά εκτός αγώνων από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Η υπερασπιστική γραμμή του Γάλλου διεθνή θα προσπαθήσει στη δίκη, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, να εξασφαλίσει τιμωρία αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα για δύο έτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ: Από τα αποδυτήρια... στην πτήση της επιστροφής - Η διαρκής παρουσία του Καραπατάκη στο Λονδίνο

ΑΕΚ: Από τα αποδυτήρια... στην πτήση της επιστροφής - Η διαρκής παρουσία του Καραπατάκη στο Λονδίνο

Στο πλευρό της ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο Λονδίνο βρέθηκε ο Άντρος Καραπατάκης.