Έκλεισε το… μάτι ο Κβαρατσκέλια: «Αυτή ήταν η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν μικρός»

Έκλεισε το… μάτι ο Κβαρατσκέλια: «Αυτή ήταν η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν μικρός»

Δήλωση που εύλογα μπορεί να εκληφθεί και ως προτίμηση για τη μεγάλη ομάδα στην οποία είναι βέβαιο ότι θ’ αγωνιστεί κάποια στιγμή έκανε ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.

Αναπόφευκτα όμως η απάντηση του Κβίτσα Κβαρατσκέλια όσον αφορά στην αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα εκλαμβάνεται και ως πιθανό προβάδισμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε δηλώσεις λοιπόν που δημοσίευσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Γεωργιανός σταρ ισχυρίστηκε ότι είναι αφοσιωμένος στη Νάπολι, αλλά δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει τα… παιδικά οπαδικά του αισθήματα:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν μικρός.

Τώρα είμαι 100% συγκεντρωμένος στη Νάπολι. Κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα.

Μου αρέσουν πολλές ομάδες, αλλά δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Νάπολι και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται το ψηφιακό ευρώ: Πότε αρχίζουν οι πιλοτικές δοκιμές στην Κύπρο

Έρχεται το ψηφιακό ευρώ: Πότε αρχίζουν οι πιλοτικές δοκιμές στην Κύπρο

Η κυπριακή οικονομία εξακολουθεί να παρουσιάζει θετικές επιδόσεις, διατηρώντας ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και δημοσιονομική σταθερότητα, παρά τις αυξημένες διεθνείς οικονομικές και γεωπολιτικές προκλήσεις, σύμφωνα με όσα ανέφερε τη Δευτέρα ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2027.