«Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ»

«Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ»

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Κώστας Καραπαπάς υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ που προπονούσε ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει διαφορά με τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίον είχε βρεθεί στο παρελθόν ο Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Καρβαλιάλ στην θέση του προπονητή, με το συγκεκριμένο όνομα να μην έχει σκορπίσει τον παραμικρό ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Κατά την παρουσίασή του λοιπόν, ο Κώστας Καραπαπάς πήρε τον λόγο και θέλησε να δώσει απάντηση σε όσος σχολιάζουν το παρελθόν του συγκεκριμένου κόουτς, τονίζοντας τις ομάδες που είχαν προπονήσει στο παρελθόν και οι ΓιοβάνοβιτςΑλμέιδα και Λουτσέσκου.

Το… απίστευτο ωστόσο είναι ότι παρομοίωσε τον Αστέρα Τρίπολης (όπου βρισκόταν παλιότερα ο Καρβαλιάλ), με τον ΑΠΟΕΛ του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έφτασε στους «8» του Champions League και έχει κατακτήσει συνολικά 28 Πρωταθλήματα, 21 Κύπελλα και 14 Σούπερ Καπ, σε αντίθεση με την… μια παρουσία του Αστέρα σε τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Θέλω να πω σε κάποιους, επειδή συζητιέται πολύ αυτό το θέμα, ότι ο Αστέρας Τρίπολης (ομάδα που κοουτσάρισε στο παρελθόν ο Καρβαλιάλ) δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από την Μπρασόφ της β΄ εθνικής Ρουμανίας και από την Φίνιξ της δ’ εθνικής Αργεντινής στις οποίες βρίσκονταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Πηγή: olaprasina1908.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εξετάζει Λουκάσεν ο Ολυμπιακός για άμεση ενίσχυση στα στόπερ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Εξετάζει Λουκάσεν ο Ολυμπιακός για άμεση ενίσχυση στα στόπερ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο γνωστός και έμπειρος ρεπόρτερ για θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, υπάρχει έντονη κινητικότητα στους Νταμπλούχους Ελλάδας για στόπερ, χωρίς όμως να είναι δεδομένη η απόκτηση κάποιου.