Euroleague: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final-4

Euroleague: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final-4

Στη διάθεση των φίλων του μπάσκετ θα τεθούν τα εισιτήρια του Final-4 του Βερολίνου, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων του Final-4 του Βερλίνου ξεκίνησε.

Όπως έγινε γνωστό από τη Euroleague από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 πμ, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους τα… μαγικά χαρτάκια που θα τους οδηγήσουν στο Final-4 του Βερολίνου.

 
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Μάιου και είναι η τρίτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανική πόλη, τα τελευταία χρόνια, μετά το 2009 που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο και το 2016 όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι έντεκα του Μαρίνου Σατσιά για το παιχνίδι με τον Άρη

Οι έντεκα του Μαρίνου Σατσιά για το παιχνίδι με τον Άρη

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς, για το σημερινό (17:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη, για τη 15η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan: