Πέμπτη σύλληψη για τα επεισόδια οπαδών στη ΛΕΜΕΣΟ - Υπό κράτηση 47χρονος

Πέμπτη σύλληψη για τα επεισόδια οπαδών στη ΛΕΜΕΣΟ - Υπό κράτηση 47χρονος

Πέμπτη σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό ανάμεσα σε οπαδούς της Ομόνοιας 29Μ και του Απόλλωνα που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά επεισόδια που σημειώθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό (Σχετικό Δελτίο ΕΔΩ), η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 47 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται, ότι σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, έχουν ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί γραπτώς τέσσερα πρόσωπα.

Αναζητούμενα πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΑΛΟΣ στην Αγγλία: Ιδιοκτήτης συλλόγου της Premier League κατηγορείται ότι ηγείτο ενός μυστικού συνδικάτου τζόγου!

ΣΑΛΟΣ στην Αγγλία: Ιδιοκτήτης συλλόγου της Premier League κατηγορείται ότι ηγείτο ενός μυστικού συνδικάτου τζόγου!

Ως αρχηγός κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, που απέφερε κέρδη άνω των 600 εκατομμυρίων λιρών, κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ. Της ομάδας της Premier League που έχει στις τάξεις της τους Στέφανο Τζίμα και Μπάμπη Κωστούλα.