ΑΕΛ: Θα φανεί στην Αρένα… αν υπάρχει ελπίδα!

ΑΕΛ: Θα φανεί στην Αρένα… αν υπάρχει ελπίδα!

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (Δευτέρα, 27/11) εκτός έδρας, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία και ψάχνει μια μεγάλη νίκη, η οποία θα την ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά!

Ο Τόνι Κόσκελα ανέλαβε εδώ και 1 μήνα, προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, δοκιμάζει πράγματα και ψάχνει την φόρμουλα που θα αποδίδει όσο καλύτερα γίνεται.

Μέσα από την διακοπή θα δούλεψε αρκετά όσα σημεία εντόπισε ότι χρήζουν βελτίωσης και ευελπιστεί ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη.

Η ΑΕΛ παρουσίασε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά προβλήματα μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να υπάρξει τεράστια αλλαγή σε μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο σταδιακή βελτίωση και σε συνδυασμός με κάποια θετικά αποτελέσματα, θα βοηθήσει αρκετά όλους στο «στρατόπεδο» της Λεμεσιανής ομάδας.

Βαθμολογικά έχει μείνει αρκετά πίσω, ωστόσο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για να κάνει την ανατροπή και να μπει στην εξάδα. Ο αγώνας της Δευτέρας (27/11) με την ΑΕΚ είναι ένα δυνατό τεστ για τον Κόσκελα και τους ποδοσφαιριστές του, ενδεχόμενη νίκη αναπτερώνει τις ελπίδες για είσοδο στην εξάδα.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη σουίτα του Telekom Center - Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη σουίτα του Telekom Center - Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στη σουίτα του Telekom Center και η παρουσία του έγινε άμεσα αντιληπτή από τον κόσμο, που τον αποθέωσε με έντονα χειροκροτήματα και συνθήματα πριν το Game 2.