Άλλη μια «κορυφή» για τον Βιεϊρίνια και... το τρομερό σερί του ΠΑΟΚ!

Άλλη μια «κορυφή» για τον Βιεϊρίνια και... το τρομερό σερί του ΠΑΟΚ!

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό ματς για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ συνεχίστηκε το εκπληκτικό σερί του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Ιστορική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» έφτασε τις 234 συμμετοχές και έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ξεπέρασε τον Νέτο Γκουερίνο, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 1974 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1983, είχε παίξει σε 233 ματς.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος είχε περάσει από πέρυσι τον Βραζιλιάνο και στις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πλέον 316 έναντι του άλλοτε «ασπρόμαυρου» άσου που σήμερα είναι 73 ετών.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το νικηφόρο σερί του έναντι του Παναιτωλικού, ο οποίος το πάλεψε και δεν κατάφερε σε άλλο ένα παιχνίδι να σπάσει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι Θεσσαλονικείς.

Μετά το χθεσινό ματς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει 18 νίκες και στις δύο έδρες (16 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας), με συνολική διαφορά τερμάτων 40-8.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις 12 νίκες του, με το 2-1 να είναι το πιο συχνό απέναντι στον Παναιτωλικό, αφού έχει παρουσιαστεί 5 φορές.

Ακολουθεί το 1-0 με τρεις παρουσίες. Η μοναδική τους ισοπαλία είναι με 0-0, ενώ η νίκη της ομάδας του Αγρινίου με 2-1.

Το 0-0 ήταν η τελευταία φορά, στις 22/11/2016, που η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε χάσει από τους «ασπρόμαυρους».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Έρχεται επικίνδυνο κοκτέιλ καιρού: Άνεμοι 6 μποφόρ , καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κύπρο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά μέχρι κυματώδης.