Πόλυς Χαραλάμπους

Πριν δυόμισι μήνες είχε ειδοποιήσει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Νίκος Κίρζης, να έλθει στη Λεμεσό, να διαδεχθεί τον Μπογκτάν Αντόνε. Ο Σέρβος τεχνικός, γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, δεν χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βρήκε τον τρόπο να… ξεχάσουν γρήγορα οι εργοδότες του και οι χιλιάδες οπαδοί του Απόλλωνα, τα όποια προβλήματα (σε σχέση με την στελέχωση του ρόστερ και άλλα) συζητιόντουσαν, μετά τις πρώτες δυο αγωνιστικές του μαραθωνίου.

Κατάφερε μάλιστα να ανεβάσει την ομάδα στο ρετιρέ, με τον ίδιο ωστόσο να μην λέει μεγάλες κουβέντες, αν και σε μερίδα του κόσμου επικρατούσε άκρατος ενθουσιασμός.

Η ομάδα έπαθε «μπλάκ άουτ» για κάποιο διάστημα στο ματς με την Πάφο, με αποτέλεσμα να χάσει το αήττητο, μαζί μ’ αυτό και την δυναμική, που με πολύ κόπο και μόχθο, είχε χτιστεί για ένα δίμηνο, ελέω των συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων.

Η ομάδα δεν συνήλθε ούτε στο ματς με την Ομόνοια, κατά τον συνεργάτη του Μιλόγεβιτς, Νεμπόσια Μιλόσεβιτς που ήταν στον πάγκο, «κουβάλησαν» κάποια πράγματα από το ματς με την Πάφο.

Ο χεντ κόουτς των κυανολεύκων, εμεινε ξανά στην κερκίδα χθες απέναντι στην ΑΕΚ (βλέπετε σχετική φωτό), είδε την ομάδα να έχει θέληση, να φτιάχνει φάσεις, όμως να της λείπει το πιο ουσιαστικό. Να μην μπορεί να σκοράρει, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι…

Να βλέπει κάποιος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ματς, οι όποιες θετικές προσπάθειες να ξεκινούν από τα πόδια του 39χρονου Ματιέ Βαλμπουενά. Σε αρκετές περιπτώσεις ο Γάλλος άσος, δεν είχε τα κατάλληλα στηρίγματα.

Μπορεί να φαντάζει ενοχλητικό για κάποιους, όμως η (δική μας) εκδοχή, είναι πως μερικοί παίχτες απ’ αυτούς που ήρθαν το καλοκαίρι, δεν έχουν το «πακέτο», αλλά και την ποιότητα να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Απόλλωνα.

Τούτο το συμπέρασμα προέκυψε κι όταν έγιναν οι αλλαγές στην επανάληψη. Κανείς από τους παίχτες που μπήκαν μέσα, δεν βοήθησε καθοριστικά την ομάδα, να βάλει περισσότερη πίεση στα τετράγωνα της ΑΕΚ.

Δεν περιμένουμε ότι θα βγει να δηλώσει ο Μιλόγεβιτς, ότι υπάρχει ζήτημα ικανοποιητικής στελέχωσης της ομάδας και είναι ελλειπές το ρόστερ.

Καταλαβαίνει όμως ο Σέρβος τεχνικός, ότι η δουλειά του καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη, από τούδε και στο εξής. Σαφώς δυσκολότερη από τις πρώτες μέρες, που είχε πιάσει δουλειά στο Κολόσσι.

Επειδή όλα εκείνα που «χτίστηκαν» μέσα σε διάστημα δυο μηνών, τα χάλασαν από μόνοι τους στα τελευταία τρία παιχνίδια. Θα είναι πιο αυστηρός κριτής, για το έργο του ιδίου ο κόσμος, στην πορεία της σεζόν…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ