Μόνη πρώτη με τριάρα η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, νίκη για Γκενκ, ισόπαλα τα ντέρμπι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μόνη πρώτη με τριάρα η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, νίκη για Γκενκ, ισόπαλα τα ντέρμπι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ επικράτησε εύκολα 3-0 της Κορτράικ και παρέμεινε στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος, στο +6 από τη δεύτερη Άντερλεχτ.

Ακόμα μία νίκη πέτυχε η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αυτή τη φορά επικρατώντας 3-0 της Κορτράικ, και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή, ούσα στο +6 από τη δεύτερη Άντερλεχτ.

Ο Κέβιν Ροντρίγκες έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 45', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λάπουσιν στο 55'.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκενκ επιβλήθηκε με 3-1 της Λέουβεν στην έδρα της, ενώ η Άντερλεχτ έμεινε ισόπαλη με τη Γάνδη (1-1).

Ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Μπριζ, με την Κλαμπ και τη Σερκλ να μην καταφέρνουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου
Μαλίν-Σαρλερουά 1-0
Έουπεν-Μόλενμπεκ 1-3
Αντβέρπ-Σταντάρ Λιέγης 6-0
Βέστερλο-Σιν Τρουίντεν 3-3

Κυριακή 12 Νοεμβρίου
Κλαμπ Μπριζ-Σερκλ Μπριζ 0-0
Άντερλεχτ-Γάνδη 1-1
Γκενκ-Λέουβεν 3-1
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Κορτράικ 3-0

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Έξι ομάδες διεκδικούν την παραμονή και οι διαφορές είναι μικρές»

«Έξι ομάδες διεκδικούν την παραμονή και οι διαφορές είναι μικρές»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Άγγελος Βραχίμης.