Στάδιο «Αλφαμέγα»: Δεκάχρονος τραυματίστηκε στην πεζογέφυρα - Καυστική ανάρτηση από τη μητέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στάδιο «Αλφαμέγα»: Δεκάχρονος τραυματίστηκε στην πεζογέφυρα - Καυστική ανάρτηση από τη μητέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεκάχρονος φίλαθλος πάτησε σε ελαττωματική λάμπα στο έδαφος και τραυματίστηκε στην πεζογέφυρα του σταδίου «Αλφαμέγα» μετά τον αγώνα Απόλλων-ΑΕΚ.

Ο 10χρονος ενώ περπατούσε πάτησε σε λάμπα που βρίσκεται τοποθετημένη στο έδαφος στην πεζογέφυρα έξω από τη Νότια κερκίδα και υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. 

Η μητέρα του μικρού φίλαθλου με ανάρτηση της εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για το γεγονός καθώς όπως επισήμανε για καλή του τύχη δεν κόπηκε το σύρμα που τροφοδοτούσε τη λάμπα. 

Η ανάρτηση της:

«Το παλάτι των Λεμεσιανών ομάδων, Στάδιο «Αλφαμέγα». Ευτυχώς που το δεκάχρονο μωρό που έπεσε στο κενό πάνω στην πεζογέφυρα που φαίνεται στη φωτογραφία δεν ήταν πιο μικρό ηλικιακά γιατί θα έπεφτε στο κενό. Και ευτυχώς που στη λάμπα που υποχώρησε, δεν κόπηκηε το σύρμα που τροφοδοτούσε με ρεύμα και να πάθει ηλεκτροπληξία. Ακούει κανείς σας; Ανεύθυνοι Υπεύθυνοι!»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Stoiximan Super League: Οι μεταγραφικές δαπάνες του BIG-4 - Ποιος έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα μέχρι στιγμής

Stoiximan Super League: Οι μεταγραφικές δαπάνες του BIG-4 - Ποιος έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα μέχρι στιγμής

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο οι τέσσερις μεγάλοι της Stoiximan Super League έχουν ήδη προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις για την ενίσχυση των ρόστερ τους.

BEST OF THEMASPORTS