Η επική... «γαλλική» ατάκα του Γκατούζο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Έχουμε και γ...ώ τις ομάδες»

Η επική... «γαλλική» ατάκα του Γκατούζο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Έχουμε και γ...ώ τις ομάδες»

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν γλαφυρός μετά τη νίκη της Μαρσέιγ επί της ΑΕΚ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει αποδείξει πως δεν… χαμπαριάζει και δεν βάζει «λογοκρισία» στις δηλώσεις του. Άλλωστε όλοι θυμούνται το ιστορικό «everyday μ@@@@ία» που είχε πει ως προπονητής του ΟΦΗ. Μετά τη νίκη της Μαρσέιγ επί της ΑΕΚ στην Opap Arena (0-2) ο Ιταλός προπονητής μίλησε στους συμπατριώτες του και ήταν και πάλι γλαφυρός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το κλίμα στην ομάδα μου. Έχουμε και γ@@ώ τις ομάδες (“de puta madre vestuario” η ατάκα του). Διαθέτουμε παίκτες που δίνουν τα πάντα και έχουν καθαρό μυαλό ακόμη και σε μια δύσκολη περίοδο, στην οποία χάσαμε σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς. Είναι ένα γκρουπ παικτών που δουλεύει με καρδιά και αυτό για μένα είναι θεμελιώδες, είμαι περήφανος γι’ αυτούς», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας της Μασσαλίας.

 

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μόνο δύο φορές στους προημιτελικούς ανά δεκαετία, αλλά για τη Λίβερπουλ αυτός είναι καλός οιωνός στο FA Cup!

Μόνο δύο φορές στους προημιτελικούς ανά δεκαετία, αλλά για τη Λίβερπουλ αυτός είναι καλός οιωνός στο FA Cup!

Η Λίβερπουλ δεν φτάνει συχνά στα προημιτελικά του FA Cup. Από το 1996 μέχρι σήμερα το έχει κάνει μόλις έξι φορές, δηλαδή περίπου δύο ανά δεκαετία! Κι όμως, όταν οι «κόκκινοι» βρεθούν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, η ιστορία δείχνει πως το ταξίδι τους πολύ συχνά συνεχίζεται μέχρι τον τελικό. Σύμπτωση ή ένα από εκείνα τα ποδοσφαιρικά μοτίβα που «εμφανίζονται» μόνο όταν φτάνουν στους «8» του FA Cup;